Orimattilan vehnäpelto

Kestävä RuokaHäme sidosryhmätyöpaja

1.9.2022 13:00

Ravintola Taivaanranta

Kestävä RuokaHäme - sidosryhmätilaisuudessa tarkoituksena on tuoda Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokasektorin toimijoita yhteen ja luoda paikkaa uusille ajatuksille ja yhteistyölle. Tämän tilaisuuden teemana on Klusterit ja yritysten yhteistyömallit kehittämisessä. Esimerkkinä kuulemme Päijät-Hämeen Viljaklusterin toiminnasta ja sen hyödyistä yrityksille, yritysten kehittämishankkeista sekä pohdimme vastaavien mallien hyödyntämisestä alueellamme. Tule mukaan tuomaan näkökulmasi ja hakemaan uusia ajatuksia toimintaan! Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä suolaista.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kanta- tai päijäthämäläiset yrittäjät, neuvojat, koulutuksen tai tutkimuksen edustajat, kehittäjät, päättäjät, rahoittajat tai muut sidosryhmätoimijat.

Tilaisuus on toinen Kestävä RuokaHäme -hankkeen sidosryhmätapaaminen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n sekä PoliRural (Future oriented collaborative policy development for rural areas and people) -hankkeen kanssa.

Ilmoittautumiset ti 30.8. klo 16.00. Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.9.2022 13:00

Päättyy:  

1.9.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Taivaanranta

Rautatienkatu 13
15110 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kestävä RuokaHäme

040-509 6443

sanna.lento@hamk.fi