Tervetuloa mukaan Kotimaiset Bioraaka-aineet terveys- ja hyvinvointituotteissa (FarKos) -työpajaan
Työpaja HAMKin Lepaan kampuksella 23.8.2023
Työpaja klo 13.00-16.00
Lisäksi mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen ravintola Annassa klo 12.00-13.00 ja osallistuminen opastetulle kampuskierrokselle klo 16.00-17.00.
OHJELMA:
Klo 12.00-13.00 Lounas, Ravintola Anna (omakustanteinen)
TYÖPAJA
klo 13.00-13.45 Farkos-hankkeen kuulumiset.
· Hanketoimijat (HAMK Bio, Helsingin yliopisto ja Laurea ammattikorkeakoulu) esittelevät hankkeen toimintaa ja edistymistä
klo 13.45-14.30 Yrityspuheenvuorot
· Jaana Ailus, Laponie of Scandinavia
· Antti Laukkanen, Betulium Oy
· Jari Siivari, Fingredient Oy
klo 14.30-15.00 Kahvitarjoilu ja pientä purtavaa
klo 15.00-16.00 Työpajatyöskentelyä hankkeen aihepiireihin liittyen
klo 16.00-17.00 Kampuskierros HAMKin Lepaan kampuksella
· Tutustumista kampuksen tutkimusympäristöihin, puutarhaan ja historiaan
Tutustu tietosuojailmoitukseemme täällä.