Tapahtuman oletuskuva

Hämeen ruokasektorin kestävyyskatsaus – Kestävä ruokajärjestelmä -yrityskyselyn tuloksia

21.2.2024 11:30

Lahden Villa Rauhala

Kestävä RuokaHäme -hankkeen osana toteutettiin kanta- ja päijäthämäläisille ruokasektorin yrityksille kysely, jolla kartoitettiin yrityksissä tehtyjä toimenpiteitä kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi sekä yritysten kokemia haasteita, mahdollisuuksia ja tuen tarpeita.  

Tervetuloa mukaan keskusteleman ja kuulemaan kyselyn tuloksia upeaan Villa Rauhalaan Lahteen! Mukana keskusteluja alustamassa Irene Kuhmonen, joka on tutkinut maanviljelijöiden roolia kestävyyssiirtymän tekijöinä. Varsinainen ohjelma alkaa kello 12, jota ennen voi nauttia suolaista pikkupurtavaa. Tilaisuus on maksuton. 

Aika: 21.2.2024 kello 12.00–15.00 

Paikka: Lahden Villa Rauhala, Jalkarannantie 24, 15900 Lahti 

Ilmoittautuminen 14.2.2024 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.  

Ohjelma: 

11.30 alkaen suolaista pikkupurtavaa 

12.00 Tilaisuuden avaus, Sanna Lento, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu 

12.15 Toivo, toimijuus ja järjestelmämuutos, Irene Kuhmonen, tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto 

12.35 Hämeen kestävä ruokajärjestelmä -yrityskyselyn tulokset, Eevaleena Örtengren, projektityöntekijä, Hämeen ammattikorkeakoulu 

13.00 Kommentointipuheenvuorot. Anne Seppälä, Yli-Karkelan tila ja Irene Kuhmonen, Jyväskylän yliopisto 

n. 13.20 Kahvitauko 

13.50 Miten tästä eteenpäin? Keskustelua tulosten hyödyntämisestä.  

Alustuspuheenvuoro Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus

15.00 Tilaisuus päättyy 

Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke. 

Lisätietoa: Sanna Lento, Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443

elokuu2023_uusikestavaruokalogot.png

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   21.2.2024 11:30
Päättyy:   21.2.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lahden Villa Rauhala

Jalkarannantie 24
15110 Lahti

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet