Kestävä RuokaHäme -hankkeen osana toteutettiin kanta- ja päijäthämäläisille ruokasektorin yrityksille kysely, jolla kartoitettiin yrityksissä tehtyjä toimenpiteitä kestävän ruokajärjestelmän edistämiseksi sekä yritysten kokemia haasteita, mahdollisuuksia ja tuen tarpeita.
Tervetuloa mukaan keskusteleman ja kuulemaan kyselyn tuloksia upeaan Villa Rauhalaan Lahteen! Mukana keskusteluja alustamassa Irene Kuhmonen, joka on tutkinut maanviljelijöiden roolia kestävyyssiirtymän tekijöinä. Varsinainen ohjelma alkaa kello 12, jota ennen voi nauttia suolaista pikkupurtavaa. Tilaisuus on maksuton.
Aika: 21.2.2024 kello 12.00–15.00
Paikka: Lahden Villa Rauhala, Jalkarannantie 24, 15900 Lahti
Ilmoittautuminen 14.2.2024 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Ohjelma:
11.30 alkaen suolaista pikkupurtavaa
12.00 Tilaisuuden avaus, Sanna Lento, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu
12.15 Toivo, toimijuus ja järjestelmämuutos, Irene Kuhmonen, tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto
12.35 Hämeen kestävä ruokajärjestelmä -yrityskyselyn tulokset, Eevaleena Örtengren, projektityöntekijä, Hämeen ammattikorkeakoulu
13.00 Kommentointipuheenvuorot. Anne Seppälä, Yli-Karkelan tila ja Irene Kuhmonen, Jyväskylän yliopisto
n. 13.20 Kahvitauko
13.50 Miten tästä eteenpäin? Keskustelua tulosten hyödyntämisestä.
Alustuspuheenvuoro Timo Kukkonen, Hämeen ELY-keskus
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuden järjestää Kestävä RuokaHäme -hanke.
Lisätietoa: Sanna Lento, Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443