Kenelle: Kanta- ja päijäthämäläiset elintarvikealan yritykset
Aika: Torstai 28.11.2024 klo 12-15.30
Paikka: HAMK Design Factory (E-rakennus, Visakaarre 4, 13100 Hämeenlinna). Sisäänkäynti pihan puolelta. Kartta Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Hämeenlinnan kampus-alueesta parkkipaikkoineen.
Tule mukaan pikkujouluteemaiseen iltapäivään tapaamaan muita yrittäjiä. Pohdimme yhdessä myös liiketoiminnan kannattavuutta kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin mielessä.
Tuo mukanasi pieni paketoitu lahja (5–10 e), joka liittyy toimintaasi sekä ruokaan.
Tilaisuus on samalla Kestävä RuokaHäme -hankkeen päätöstilaisuus.
Ohjelma:
Klo 12–12.30 Joulupuuro
Mitkä ovat kestävyysmurroksen tuomat hyödyt ja lisäarvo asiakkaan näkökulmasta?
- Tuottajien ja kuluttajien mietteitä kestävyydestä sekä paikallisia tekoja, Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Satu Nokkonen, ProAgria Etelä-Suomi
- Millä saamme asiakkaat maksamaan kestävyydestä? Ville Availa, Double Round
Askelen edellä – kestävyysmurros yritysten mahdollisuuksien luojana
- Esimerkkejä yritysten toimenpiteistä
- Ossin Pulla Oy, Ville Availa kertoo yrityksen pohdintaa elintarviketilojen nykyistä tehokkaammasta käytöstä
- Olutmylly Oy, Anne Silmälä, Lisämyyntiä erikoisuudella – hävikkikurkkuolut
Kahvit ja pikkujoululahjojen jako
Kilpailuetujen kiihdytystä kokemusten vaihdolla ja yhteistyöverkostoilla
- Keskustelut ryhmissä. Mitä ajatuksia esimerkit herättivät; haasteet ja kehittämisehdotukset? Muut esimerkit?
· Keskusteluiden yhteenveto
Klo 15.30 Tilaisuus päättyy
Ilmoittautuminen 21.11.2024 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuuden järjestävät Hämeen ammattikorkeakoulun Kestävä RuokaHäme -hanke ja Double Round Oy.
Lisätietoa: Sanna Lento, Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443