Tapahtuman oletuskuva

Kestävyydestä kilpailukykyä ruoka-alan yrityksille

28.11.2024 12:00

HAMK Design Factory (E-rakennus)

Kenelle: Kanta- ja päijäthämäläiset elintarvikealan yritykset

Aika: To 28.11.2024 klo 12-15.30

Paikka: HAMK Design Factory (E-rakennus, Visakaarre 4, 13100 Hämeenlinna). Kartta Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Hämeenlinnan kampus-alueesta parkkipaikkoineen.

Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin mielessä.

Tilaisuus on samalla Kestävä RuokaHäme -hankkeen päätöstilaisuus. 

Ohjelma (alustava):

  • Mitkä ovat kestävyysmurroksen tuomat hyödyt ja lisäarvo asiakkaan näkökulmasta?
  • Askelen edellä – kestävyysmurros yritysten mahdollisuuksien luojana
    • Case 1: Ossin Pulla Oy – Elintarviketilojen nykyistä tehokkaampi käyttö
    • Case 2: Olutmylly Oy – Ylijäämävihannesten hyödyntäminen oluenvalmistuksessa
  • Kilpailuetujen kiihdytystä yhteistyöverkostoilla.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. 

Ilmoittautuminen 20.11.2024 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.  

 

Tilaisuuden järjestää Hämeen ammattikorkeakoulun Kestävä RuokaHäme -hanke yhdessä Double Round Oy:n kanssa. 

Lisätietoa: Sanna Lento, Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443

elokuu2023_uusikestavaruokalogot.png

Ajankohta

Alkaa:   28.11.2024 12:00
Päättyy:   28.11.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

HAMK Design Factory (E-rakennus)

Visakaarre 4
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kestävä RuokaHäme/ Sanna Lento

040 5096443

sanna.lento@hamk.fi