Kenelle: Kanta- ja päijäthämäläiset elintarvikealan yritykset
Aika: To 28.11.2024 klo 12-15.30
Paikka: HAMK Design Factory (E-rakennus, Visakaarre 4, 13100 Hämeenlinna). Kartta Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Hämeenlinnan kampus-alueesta parkkipaikkoineen.
Tule mukaan saamaan uusia ajatuksia omiin toimintatapoihisi ja mahdollisuuksiisi ruoka-alan yrittäjänä kestävyysmurroksen keskellä. Tartumme innostavasti ja vuorovaikutteisesti kestävyyshaasteiden ratkomiseen sekä mahdollisuuksien tunnistamiseen, pitäen kuitenkin arjen realismin mielessä.
Tilaisuus on samalla Kestävä RuokaHäme -hankkeen päätöstilaisuus.
Ohjelma (alustava):
- Mitkä ovat kestävyysmurroksen tuomat hyödyt ja lisäarvo asiakkaan näkökulmasta?
- Askelen edellä – kestävyysmurros yritysten mahdollisuuksien luojana
- Case 1: Ossin Pulla Oy – Elintarviketilojen nykyistä tehokkaampi käyttö
- Case 2: Olutmylly Oy – Ylijäämävihannesten hyödyntäminen oluenvalmistuksessa
- Kilpailuetujen kiihdytystä yhteistyöverkostoilla.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Ilmoittautuminen 20.11.2024 mennessä alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.
Tilaisuuden järjestää Hämeen ammattikorkeakoulun Kestävä RuokaHäme -hanke yhdessä Double Round Oy:n kanssa.
Lisätietoa: Sanna Lento, Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040 509 6443