KUTSU HÄMÄLÄISILLE RUOKATREFFEILLE
Hyvät hämäläiset tuottajat, ravintoloitsijat ja kahvilayrittäjät,
tervetuloa verkostoitumaan ja kehittämään hämäläistä ruokakulttuuria kanssamme!
Aika: Maanantai 8.9.2025 klo 12.00–16.00
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaantie 129, 14610 Lepaa
Lepaan kampusalueen kartta (pdf).
OHJELMA
Klo 12 Kokoontuminen suihkulähteen luona (HAMK, Lepaa, Toimela/Toimisto-rakennuksen vieressä, aluekartassa rakennus 1)
- esittäytymiset, ajankohtaiset asiat sekä maistellaan innovoituja kasvisruokia (paikka sään salliessa ulkona savusaunan terassilla, tai Toimelan neuvotteluhuoneessa)
Klo 12.45 Lepaan vihannesnäytemaan esittely ja kasveihin tutustuminen, Eija Rekola, Arto Paappanen, Esa Holopainen
Klo 14 Lepaan viini- ja puutarhatilaan tutustuminen ja tuotemaistiaiset, Paula Vanhatalo, Viinitilantie 12, 14610 Lepaa
Klo 15 Vierailu Kallion Vihannes Oy:n tiloihin, Markus Kallio, Vanajaniementie 133, 14610 Lepaa
Klo 16 Ohjelma päättyy
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 1.9.2025 alla olevasta painikkeesta.
Tervetuloa mukaan !
Tilaisuuden järjestää Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke. Yhteiskyyti Forssasta Hämeenlinnaan järjestetään tarvittaessa.
Lisätietoja:
- Pirjo Koskinen, Hämeen ammatti-instituutti, Pirjo-Maija.Koskinen@hami.fi, p. 0400 398074
- Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu, Sanna.Lento@hamk.fi, p. 040 509 6443