Tule lisäämään yhteistyötä muiden alan toimijoiden kanssa ja saamaan näkyvyyttä yrityksellesi!
Oletko lähialueen tuottaja tai ravintolatoimija? Haluatko löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia, tuoda osaamistasi esille ja kehittää yhdessä hämäläisen ruoantuotannon näkyvyyttä? Tilaisuuden tarkoituksena on ottaa uusia askeleita hämäläisten ruokatoimijoiden esiin nostolle.
Aika: Maanantai 20.1.2025 klo 14–17
Paikka: Ravintola Uoma, Rauhankatu 5, Hämeenlinna
Ohjelma:
- Tilaisuuden avaus ja tavoitteet, Sanna Lento Hämeen ammattikorkeakoulu ja Jonna Knuutila Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
- Ravintola Uoman yritysesittely, Joakim Parkkonen
- Pikku Pistrinan ja Ravintola Lasitornin esittely, Sanna Järvi
- Yritysesittelyt: Kuule muiden tarinoita ja esittäydy itse
- Keskustelua ja jatkotoimenpiteiden suunnittelua
Tilaisuudessa on tarjolla pientä huikopalaa.
Ilmoittautumiset alla olevasta Ilmoittaudu -painikkeesta. Ilmoittaudu viimeistään: 8.1.2025.
Tervetuloa mukaan – tehdään yhdessä hämäläisestä ruoasta tunnetumpaa!
Tilaisuuden järjestää Kasvisruokainnovaatioilla kasvuun -hanke. Yhteiskyyti Forssasta Hämeenlinnaan järjestetään tarvittaessa.
Lisätietoja:
- Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu, Sanna.Lento@hamk.fi, p. 040 509 6443
- Jonna Knuutila, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä, Jonna.Knuutila@lhkk.fi, p. 040 8364746