Tapahtuman oletuskuva

Hämeen ruoantuotannon kehittämisen suunnat 2020-luvulla

2.11.2023 13:00

Wisahovi

Tervetuloa mukaan kanta- ja päijäthämäläisten ruokasektorin hanketoimijoiden tapaamiseen torstaina 2.11.2023 Wisahoviin Hämeenlinnaan!

Tapaamisen tavoitteena on tehdä tiekartta hämäläisen ruoantuotannon kehittämisen painopisteistä, toteuttajista ja aikatauluista Kanta- ja Päijät-Hämeessä. Katsomme kehittämistä koko ruokaketjun näkökulmasta ja pyrimme tunnistamaan yhteiset teemat, mahdolliset puuttuvat painotukset sekä yhteistyön paikat.

Tuo hankeideasi tai olemassa oleva hanke tiedoksi työpajaan ja siitä tehtävään tiekarttaan. Tehdään yhdessä resurssitehokasta ja vaikuttavaa Hämeen ruokastrategian kehittämistä!

Ilmoittaudu mukaan 26.10.2023 mennessä.

Tilaisuuden järjestävät Kestävä RuokaHäme, Kehys (Kehys Päijät-Hämeen ruokastrategian jalkautukselle) ja RuokaKoordinaatti (Yhteistyöllä ja koordinaatiolla kestävän ruokajärjestelmän edelläkävijämaakunnaksi) -hankkeet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

2.11.2023 13:00

Päättyy:  

2.11.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Wisahovi

Kanakouluntie 5
13100 Hämeenlinna

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kestävä RuokaHäme, Ruokakoordinaatti ja Kehys -hankkeet

040 509 6443

sanna.lento@hamk.fi