Ohjelma
Klo 12–13
- Tervetuloa, Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu ja Minna Mäkinen ja Kristiina Paju, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
- Makulihan yritysesittely
- Makulihan makkaralautanen
Klo 13–15
Alustuspuheenvuorot:
Ulkomaalaisen opiskelijan näkökulma suomalaisen ruoan tuotantoon, Gonçalo Pereira Miguel, portugalilainen Smart organic farming -koulutusohjelman opiskelija HAMK Mustialasta
Nuorten näkökulma tulevaisuuden ruoantuotantoon, Jere Pietilä ja Caroline Salonen, Forssan ammatti-instituutti, elintarvikealan perustutkinnon opiskelijat
Teknologian näkökulma, Janne Kuusela, teknologiapäällikkö, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Hyvinvoinnin ja terveyden näkökulma, Minna Penttilä ja Tarja Jaakkola, yrittäjät, Hyvinvointihotelli Forssan Luppo Oy
Ravistelevin ruokavisio 2040 -työpaja ja kahvit
Avarretaan näkökulmia erilaisille mahdollisille tulevaisuuden visioille. Apuna käytetään Sitran Hyvät kortit -kortteja.
Päivän päätös